Nieuwe leden kunnen ter kennismaking en geheel vrijblijvend drie keer meespelen om de sfeer van onze vereniging mee te maken. Onze speelavond is de vrijdagavond, onze locatie de gymzaal van de 2de Daltonschool in Amsterdam Zuid. Onze leeftijden lopen uiteen van 25 t/m 75 jaar.

De periode dat wij elke vrijdagavond spelen loopt van september t/m mei. Tijdens schoolvakanties wordt er (meestal) niet gespeeld. De contributie bedraagt € 100,00 per jaar, zoals vastgelegd in de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De inkomsten van de contributies worden gebruikt voor zaalhuur, EHBO kit, aankoop volleyballen en diverse verenigingskosten zoals website, KvK en verzekeringen.

Gebruik het contactformulier onderaan deze pagina voor al je vragen of wanneer je je wilt aanmelden. Doen!! Laat er geen gras over groeien. Je bent van harte welkom!

 

SV Grasrijk

Gymzaal 2de Daltonschool
Willem Witsenstraat 10
1077 AZ Amsterdam

Vrijdag: 19:15 – 21:30 uur
Van september t/m mei

Contactformulier

Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Als je mee wilt spelen, geef dan graag aan vanaf wanneer je langs wilt komen.
 
Please use this form to send us a message, we will get back to you as soon as possible!
You are welcome to play along 3 times to get to know us. Please let us know when you would be available.

 

Helaas, tijdelijke ledenstop. Zie Nieuws voor meer info.
Sorry, temporary hold on new members.